Uudenvuodenlupaus vai Uudenvuodentoive?

Uudenvuodentoiveena enemmän retkeilyä, vähemmän tekosyitä

Niin on jälleen yksi vuosi vaihtunut toiseen, ja sen myötä monella on tullut tarve uudistaa myös omaa elämää jollain tavalla. Aletaan dietille tai hommataan personal trainer jonka kanssa saada jouluna kertyneet vattamakkarat kuriin, tehdään monenlaisia lupauksia ittelle ja ehkä vähän muillekkin.

Tässä ei tietenkään ole mittään väärää mutta me aloimma miettimään että olisko kuiten aika luopua lupauksista ja pitkistä listoista paremman elämän puolesta ja esittää ittelleen vain toiveita tulevasta?

Kaamos on selätetty ja on aika valmistautua uuteen seikkailuntäyteiseen vuoteen 2021!


Kaamos on virallisesti selätetty ja aurinko bongattu upeassa kelissä Pallaksella. Solis sitten vain kevättä kohti! Ja mikäpä tässä on mennä kun mieli pursuaa retki-ideoita koko ajan, tykkylumimaisemat kutsuu luokseen tai miltä kuulostaisi kuutamohiihto tunturimaisemassa tai vaikka talvikalastusretki tai... Yksinkertaisesti on vaan liian paljon ideoita ja liian vähän vapaa-aikaa! 

Mepä kuitenkin aloimma pyörittelemään ideoita uudenvuodenlupauksesta ja semmonen jo vähän niinkuin tehtiin mutta päätimmä nyt sittenkin uudistaa tämän idean ja tehdä siitä Uudenvuodentoiveen, koska Tyvärillä on aina oikeus muuttaa mieltään! Varsinkin kun kyse on vain omasta hyvinvoinnista, ittensä pitämisestä tyytyväisenä ja elämästä nauttimisesta!

Ensimmäiset aurinkoiset päivät saa mielen pursuamaan ideoita tulevista retkistä


Kyllä son jo niin nähty että ne lupaukset alkaa rakoilemaan kuukauden tai parin jälkeen, tavotteista lipsutaan ja ehkä ne vaan painetaan jonnekkin mielen syövereihin ihan ko niitä ei koskaan olis tehtykään.. Ja taas saa pettyä siitä ettei lupausta pystynyt pitämään. Kuulostaako kenties tutulta?

Tämän takia me halusimma vaihtaa lupaukset toiveisiin, ja vaikka sisältö on käytännössä aivan sama niin ajatus toiveiden toteuttamisesta on paljon houkuttelevampi kun lupausten täyttäminen! 

Pakko ei ole suorittaa, vaan pääsemmä tekemään niitä asioita mistä nautimma! Ei olekkaan enää paineita siitä että rikkoo ittelleen tehdyt lupaukset vaan se on muuttunut innostukseen ajatuksesta että kaikki toiveet voikin toteutua! Kyllä son ihmismieli ihmeellinen..

Ei olekkaan enää paineita siitä että rikkoo ittelleen tehdyt lupaukset vaan se on muuttunut innostukseen ajatuksesta että kaikki toiveet voikin toteutua!

Tyvärien Uudenvuodentoive

Me toivomma, että pääsemmä tekemään yhessä vähintään 12 Tyvärien yönyliretkeä vuoden 2021 aikana! Kerran kuussa tai sitten vaikka loppuvuotta kohti reilummin jos joka kuukausi ei ole mahollisuus lähteä. 


Alla löytyy listaa minkälaisia retki-ideoita meillä on tullu ja mitä haluaisimma päästä jo kovasti toteuttamaan! Listalle vielä mahtuis hyviä ideoita, haluaisimma päästä myös retkeilemään vähän kauemmas kotituntureiden juurelta. Kerroppa meille hyvät vinkit tämän vuoden yönyliretkiin?

Sanna tässä mietiskelee että lähtiskö lumikengillä tunturiin vai kelekalla kairaan? 


1. Hiihtämällä autiotuvalle
Muonion alueella on tosi monta upeaa paikkaa jonne pääsee sopivasti yhdeksi yöksi retkelle. Tai miksipä sitä ei lähtis samalla vaivalla useammaksi yöksi? 

2. Kelekalla Kairaan
No meillähän on suunnitelmissa maaliskuulle Tyvärien yhteinen kelekkaretki, jonne myös sulla on mahollista lähteä matkaan! Kiinnostaisko? Käyppä kattoo tiiot ja ilmottaudu mukaan Tyväret Tunturissa x Jeris - Kelekalla Kairaan

3. Telttaretki tunturiin
Kesäretkienkin suunnitteluun on jo mieli välillä kääntyny vaikka talvi ja kevät on vielä välissä. Mihinkäs päin sitä suuntais, kuinka monekai yöksi ja millon..

4. Hetta-Pallas vaellus
Vaikka Tyväret on asunut molemmat jo usseita vuosia Muoniossa, toinen ei ole kävellyt Hetta-Pallas vaellusreittiä vielä kertaakaan! Jokohan solis tulevana kesänä ajankohtasta?

5. Jerisjoen melontaretki
Melominen on mukavaa ja vielä kivempaa se on hyvässä seurassa! Kesää odotellessa...

6. Eräkämpälle kalaan
Mikä sen parempi kun ottaa virveli matkaan, suunnata eräkämpälle järven rantaan. Saunoa, kalastella, syödä hyvin (toivottavasti tuoretta kalaa..) ja nauttia oikein rauhassa!

Tässäpä muutama idea odottelee toteuttajaansa.. Ehkäpä jo ens viikolla pääsemmä lähtemään Tyvärien vuoden 2021 ensimmäiselle yön yli retkelle. Laita siekin sormet ja varpaat ristiin meän puolesta :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Retkivinkki - Juuvanrova kesä

Keitä me sitten olemma? - Marika

Keitä me sitten olemma? -Sanna