Tyvärien Kanssa Kelekalla Kairaan

KELEKALLA KAIRAAN 11.-14.03.2021

Haluamma kutsua justiin sinut viettämän unohtumatonta viikonloppua Tyvärien kanssa tunturin kuppeeseen, Lapin uppeimman luonnon keskelle! 



Solekko tehä! – asenteella koemma yhessä mahtavia elämyksiä

Nautimma ympäröivästä luonnosta, pääsemmä tutustumaan uusiin retkeilykavereihin ja samalla opimma myös tärkeitä erätaitoja! Tule yksin tai ota kaveri mukaan, vietämmä yhessä unohtumaton viikonloppu mainiossa Muoniossa!

Tällä Tyvärien kelekkaretkellä pääset testaamaan moottorikelkkailun saloja, soppii vallan mainiosti myös ensikertalaisille! Tyvärillä on monen vuoden kokemus kelekkailun maaimasta ja nyt sinulla on mahollisuus päästä oppimaan uutta ja nauttimaan vauhdin hurmasta moottorikelekan kanssa. 



Miksi sie sitten lähtisit justiin meän matkaan? 

Tyväret Tunturissa on kaksi elämänmyönteistä seikkailijatyvärtä tunturin kuppeesta, Suomineidon kainalosta eli Muoniosta. Me tykkäämmä tehä ja elää omanlaista elämää, touhuta monipuolisesti luonnossa. Oli se sitten retkeilyä, kelekkailua, kalastusta tai vaikkapa mettästystä, siellä me olemma!

Olemma molemmat koulutettuja eräoppaita ja töitä matkailualalla olemma tehny monipuolisesti kelekkasafareista toimistohommiin. Tuomma esille Lapin ja etenkin meän oman kotipaikan Muonion loistavia retkeilymaastoja, uppeita tunturikohteita ja ympärillä olevaa luontoa.

Haluamma myös että entistä usseempi uskaltas lähteä retkelle, yksin tai yhessä meän kanssa! On kuiten todistettu että luonnossa oleminen ja sen läheisyys lisää hyvinvointia monella tavalla, se on jo aika hyvä syy lähteä meän kanssa lumikengillä keväthangille!



Jos et vielä vakuuttunut niin tässä sulle vielä muutama pointti miksi Tyvärien juuri sie lähtisit Tyvärien matkaan Kelekalla Kairaan!

OPI UUSIA TAITOJA Tyvärien matkassa saat hyviä vinkkejä ja neuvoja retkeilyyn liittyen sekä pääset opettelemaan myös moottorikelkkailun perusteita. Opettelemma monipuolisesti erilaisia taitoja laidasta laitaan, tulien teosta varustevalintoihin.

KOE LAPIN LUMO Lumiset tunturit, upeat revontulet, syvä hiljaisuus. Kyllä meän mielestä yksistään jo tämän takia kannattaa lähteä matkaan kokemaan Lapin luonto ja lumo! Ja lisäksi Muoniossa saa todistettavasti hengitellä maailman puhtainta ilmaa.

LÖYDÄ UUSIA RETKIYSTÄVIÄ Eikö lähipiiristä löydy samanhenkistä retkeilykaveria jonka kanssa lähteä tulistelemaan lähilaavulle tai vaikkapa Lapin vaellukselle? Tyvärien mukana pääset tutustumaan uusiin retkikavereihin, ehkäpä tästä muodostuu loppuelämän ystävyys?

MATKUSTA TURVALLISESTI Haluamma tarjota miellyttävän ja rentouttavan sekä turvallisen kokemuksen kaikille. Seuraamma Suomen valtion sekä Lapin sauraanhoidonpiirin turvallisuusohjeita ja säädöksiä ja toimimma niiden mukaisesti.

OTA RENNOSTI Me olemma suunitellu kaiken valmiiksi, sinun häätyy vain saapua paikalle ja jättää kaikki stressi pois. Loistavat ruoat, tunnelmalliset majoitukset, mahtavat reitit läpi metsien ja tuntureiden, kaikki nämä ja paljon muuta odottaa sinua Muoniossa!

NO MIKSI EI? Oletko ehkä aina halunnut kokkeilla jottain uutta, mutta aina vähän miettinyt että pitäskö vai ei? No solekko tehä! Nyt on justiin se hyvä hetki ja mahollisuus ottaa irtiotto arjesta ja lähteä Tyvärien matkaan saamaan unohtumattomia kokemuksia ja uusia elämyksiä!


Lähe siis meän matkaan Kelekalla Kairaan 11.-14.03.2021

KAIKKI TÄMÄ SISÄLTYY PAKETTIIN
2 yötä Jeriksellä hotellihuoneissa
1 yö eräkämpällä
Täysihoito (aamupala, lounas, päivällinen)
Tarvittavat talvivarusteet
Opastus reissu aikana
Moottorikelkkavuokraus sis. bensan sekä vakuutuksen
1 sisäänpääsy Arctic Sauna Worldiin
Saunajooga-tunti


Klikkaappa alta linkkiä niin pääset varaamaan,
paikkoja on rajoitetusti joten kannattaa olla noppee!


LISÄTIEDOT, HINNAT JA VARAUKSET

Paketti toteutetaan yhteistyössä Hotelli Jeris/ Harriniva Oy:n kanssa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Retkivinkki - Juuvanrova kesä

Keitä me sitten olemma? - Marika

Keitä me sitten olemma? -Sanna