ARVONTA -retkelle tyvärien kanssa

Jippii! Uskomatonta mutta totta, meän tuhannen seuraajan rajapyykki lähenee ja mehän järjestämme arvonnan ko lupasimme. Onpa mahtava homma kun seurailette meitä ja tykkäätte meän seikkailuista. Emmä vain ole varmat, ootteko te ajatelleet ihan loppuun saakka että mitä halusitte, kun tämän puolesta äänestitte...

Ylivoimasesti suosituimmaksi vastaukseksi nousi päästä retkelle meän kanssa. Toiseksi suosituimmaksi nousi kuksa ja moni oliki ehottanu siihen vielä lisänä Tyväret Tunturissa kaiverrusta. No mikä ettei. 

🎁 Arvonnan palkinnot 🎁
1. palkinto - Tyväret Tunturissa retki 
Voittaja saa ottaa kaverinki matkaan! Tämä on semmonen yönyliretki johonki päin Muoniosta, ei kuiten mihinkää kovin kauas. Luvassa tosi hyvää ruokaa ja tosi huonoja juttuja. 
2. palkinto - Tyväret Tunturissa -kuksa
Suoraan Sannan Putikilta, hienolla Alatalon Sannan itte käsintekemällä kaiverruksella! 

⚠️ Arvontaan osallistuminen ja säännöt⚠️
2. Tykkää alakuperäisestä Arvonta-postauksesta Instagramissa
3. Kommentoi sammaan postaukseen kenet sie ottasit retkelle mukkaan
(3+). Pakko ei ole, mutta tykkäisimmä kovasti jos vinkkaat myös kaverille tästä arvonnasta, mitä aiemmin saama 1000 seuraajaa täyteen, sitä nopeammin myös arvomma palkinnot! 
4. Arvonta suoritettaan ko 1000 seuraajaa on täynnä meän @tyvarettunturissa tilillä. Osallistuminen alkaa siitä hetkestä kun Instagram päivitys julkaistaan ja loppuu sen vuorokauden päättyessä kun seuraajamäärä (1000 seuraajaa) on täynnä.
5. Voittajille ilmotamma yksityisviestillä, sekä voittajien nimet julkastaan myös meän Instagram -tilillä. 
6. Jos emmä saa voittajaa kiinni tai voittaja ei halua vastaanottaa palkintoa niin suoritamme arvonnan uudestaan.
7. Palkinto on voimassa arvontapäivämäärästä eteenpäin yhden vuoden ajan. 
8. Tyväret Tunturissa ei ole yritys vaan järjestämme tämän arvonnan yksityishenkilöinä. Palkinnon voittaneet ja retkelle osallistuvat henkilöt lähtevät mukaan omalla vastuulla yksityishenkilöinä ja huolehtivat, että heillä on tarvittavat vapaa-ajanvakuutukset tms kunnossa. Tyväret Tunturissa ei ota vastuuta retkelle osallistuvien vakuutusturvasta tai retkellä mahdollisesti tapahtuvasta loukkaantumisesta tai varusteen rikkoutumisesta. 
9. Retki suunnitellaan yhteistyössä osallistujien kanssa heidän toiveet sekä mm. fyysinen kunto huomioiden. 
10. Retken lähtöpiste on Muonio johon osallistujat saapuvat itsenäisesti. Arvonnan palkintoon sisältyy retken suunnittelu yhdessä, retken toteutus sekä retken aikana nautittavat ruoat. 
11. Retkelle osallistujalla pitää lähtökohtaisesti olla omat retkeilyvarusteet käytettävissä (ulkoiluvaatteet, kengät, rinkka, makuupussi), mutta tarvittaessa näitä on mahdollista myös saada lainaan jotta retkelle lähtö ei jäisi siitä ainakaan kiinni!

✨Facebook tai Instagram ei sponsoroi, suosittele, hallinnoi tai liity arvontaa millään tavalla vaan me ihan itte hoijamma tämänki! 


ONNEA ARVONTAAN!

Tyväret Marika ja Sanna


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Retkivinkki - Juuvanrova kesä

Keitä me sitten olemma? - Marika

Keitä me sitten olemma? -Sanna